top of page
group-of-people.jpg

Hvem vi er

Vi er et sammensatt team av agile coacher og rådgivere med omfattende kunnskap og erfaring fra ulike bransjer og roller. Felles for oss alle er at vi brenner for smidig metodikk, verdier og tankesett.

Bla nedover
profil_bilde.jpg

Martin Emil Tanstad

  • LinkedIn

Senior Agile Coach,

SAFe Programme Consultant. 

​Martin har ekspertise innen Lean-Agile transformasjon, implementering ved hjelp av SAFe®-rammeverket, samt støtte- og opplæringsteam i SAFe® for team og ledere i Leading SAFe®.

Martins vektlegging er å bygge smidige prestasjonsteam som samarbeider, er glade teammedlemmer, de fokuserer på mål og gjennom kontinuerlig læring, ønsker å finne den beste balansen for gode, hyppige leveranser.

Albert_edited.jpg

Albert Vrajolli

  • LinkedIn

Enterprise/Agile Coach

 

Albert har  bred erfaring fra agile coaching og store transformasjoner i ING Bank og BP UK og Tyskland.

halldor_bilde_Ubkgr.png

Halldor Kvale-Skattebo

  • LinkedIn

Enterprise Coach, foredragsholder, fasilitator og trainer.

 

Innehar en rekke sertifiseringer i, og solid erfaring fra XSCALE, Tight-Loose-Tight, DevOps, Okaloa osv, fra både norske og internasjonale selskaper.

GreteTjonneland.jpg

Grete Tjønneland

  • LinkedIn

Agile Coach, sertified Scrum master
 

Grete har kompetanse som scrum master og smidig coach, og har erfaring fra implementering av smidige metoder og tankesett i mediebransjen.
 

Som smidig coach er Grete åpen, løsningsorientert og får prosjekter til å bevege seg.

 

Grete brenner for åpne, reflekterte team som kontinuerlig justerer kurs og prosesser, og lærer av både feil og suksesser.

IMG_0155.jpg

Erik Sjømæling

  • LinkedIn

Senior Aglie Coach, Team Lead, Scrum Master

 

Erik er sertifisert Agile Team Coach og Scrum Master og lang erfaring med smidig IT- og forretningsutvikling i offentlig sektor.

 

Han foretrekker dog helst å utvikle mennesker og team, og trives godt i skjæringspunktet mellom IT og forretning.

 

Erik har tidligere også jobbet med innhenting og analyse av brukerinnsikt, og vet at bruker- og kundefokus er avgjørende for gode produkter og tjenester. Han pragmatisk og tilpasningsdyktig i bruk av ulike smidige metoder, og empatisk og inkluderende som person.

bottom of page